Anbefalinger


Kunderne siger

"Kære Marianne tusinde tak for et super mindfulnessforløb! vi har heldigvis en enkelt gang tilbage endnu, som jeg ser meget frem til🤗😃
Jeg vil klart anbefale forløbet til alle andre, det er meget givende rent personligt! Jeg er meget taknemmelig for de gode værktøjer, og samtaler vi har haft sammen på holdet 😃"


Kim

"Jeg har 7 torsdage deltaget i mindfulness ved Marianne, det har givet mig en ny måde at håndtere min stress og utålmodighed. 
Lev i nuet, hvis du ikke kan ændre på tingene så sig pyt, tag kun de kampe der er energien værd. 
Marianne er et super dejligt menneske der brænder for det hun laver”

Pia

"Jeg har været hos Marianne på kursus omkring mindfulness over 7 gange, hvor jeg har lært en masse om de forskellige begreber i mindfulness, og fået en masse træning i meditation og det at leve i nuet.
Forløbet har givet mig et helt nyt syn på mit liv og lært mig at være mere nærværende og tilstede i min hverdag, og derved reducere stress. 
Tak Marianne."


Tine

"Jeg har kun ros.

Jeg vil, af hele mit hjertet, anbefale Marianne. Simpelthen så fantastisk en behandler.

Hendes viden og faglighed er i TOP!!!

Jeg er med på mindfulness holdet. Jeg får hjælp til at få “styr” på at min hverdag ikke kører 180km/t mere, og stress er i stramme tøjler nu. Fed følelse

Er også startet at få zoneterapi behandlinger. Waw en forskel.

Marianne er en meget imødekommende behandler. Altid med et smil på læberne og jeg kan mærke varmen fra jeg træder ind ad døren.

Tak Marianne"


Anamaria

”Det har været en fantastisk rejse gennem bl.a. tillid, accept og tålmodighed.

Jeg har lært at give slip og se verden og mig selv på en anden og mere kærlig måde. Mit liv er ikke forandret, men måden jeg ser mit liv på er ny, og det forandre alt. Jeg ønsker for alle, at de giver sig selv lov til at få en mere mindful hverdag – sikke en smuk verden vi ville få øje på”


Maria

"Meget kan siges og nogle gange er ord fattige og andre gange berigende ❤️
Tak for et mindfulness forløb som ikke kan beskrives anderledes end det største hjerterum og en rejse ind i sindet og vores følelser, og hvor meget vi selv som mennesker og individer er herre over vores tilgange og fred og kærlighed skal være med i vores sind uanset hvad vi står i❤️

Jeg vil mindes øjeblikke og meget fra dette forløb og vil takke fra hjertet at jeg har dette og falde tilbage på ❤️

Det kan ikke ikke andet end løfte os med en mindfull tilgang 😊Tak for dig Marianne , dette er din vej at guide mennesker til andre veje i deres liv, mere mindfulness i tilgange sammen med dit zoneterapi❤️"


Preben